Schilderen

Schilderwerk is serieus vakwerk

Schilderen is veel meer dan iets een likje verf geven. Schilderen is een vak apart. Aan goed schilderwerk wordt aandacht besteed. Het begint met zorgvuldig schuren, daarna gronden en vervolgens één of meerdere keren aflakken.

Als u meerdere jaren achter elkaar verzekerd wilt zijn van verzorgd schilderwerk, dan kunnen wij u een vrijblijvend advies geven over een onderhoudsplan. Dan staat uw huis of bedrijfsgebouw er altijd perfect bij. Een mooier visitekaartje kunnen wij u niet geven

Buitenschilderwerk

In ons land heeft het buitenschilderwerk veel te verduren door het wisselende weer. U kunt uw woning of bedrijfspand door ons op een professionele wijze laten beschermen tegen deze alledaagse weers- en milieu-invloeden. Wij garanderen een lange levensduur door de kwaliteit van ons verf en de uitvoering.

Binnenschilderwerk

Of het nu gaat om het schilderen van plafonds en wanden of om ramen en deuren. Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij geven u graag advies om samen tot het beste resultaat te komen. Goed schilderwerk draagt niet alleen bij aan het woon -en werkcomfort maar ook aan het waardebehoud in de toekomst.

Investering

De kosten voor schilderen zijn afhankelijk van uw wensen. Wij bespreken graag met u de mogelijkheden en zullen de verschillende technieken zoals schilderwerk of spuitwerk zorgvuldig afwegen en met u bespreken. Bij ons gaat service, advies en kwaliteit hand in hand. Voor meer informatie of een vrijblijvende offerte neem contact met ons op via het contactformulier.

Kleuradvies

Een nieuwe sfeer neerzetten in uw huis of pand gaat ideaal met een nieuwe kleur. Maar hoe kiest u deze? U wilt liever niet dat u na een half jaar genoeg heeft van de kleur of erachter komen dat de uitstraling niet bij u huis of bedrijfspand past. Wij denken graag met u mee met de keuze voor de juiste kleur en geven een advies op maat.

Waarom bij ons?

  • Goede prijs- kwaliteit verhouding
  • Meer dan schilderen alleen
  • Uw klus, onze zorg
  • Jarenlange ervaring